Przepisy Dieta Ketogeniczna | Dieta Keto

WĄTRÓBKA Z CEBULKĄ

WĄTRÓBKA Z CEBULKĄ

SKŁADNIKI

  • WĄTRÓBKA DROBIOWA 400 G
  • CEBULA 100 G
  • SMALEC GĘSI 45 G
  • PRZYPRAWY

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  1. Cebulkę obrać i pokroić w piórka. Wątróbkę umyć i osuszyć.
  2. Cebulkę podsmażyć, a następnie odstawić na bok. Na tej samej patelni podsmażyć wątróbkę. Gdy będzie już gotowa, przyprawić solą, pieprzem, majerankiem oraz odrobiną erytrytolu. Dla złamania smaku można dodać odrobinę jabłka.
  3. Kolejno dodać podsmażoną wcześniej cebulę i wszystko razem wymieszać.

LICZBA PORCJI: 2

CZAS PRZYGOTOWANIA: 30 minut

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA PORCJI: 461 kcal

MAKROSKŁADNIKI PORCJI: B: 34.4 g; T: 32.2 g; W: 6.13 g

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Powiadom o
guest

0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments