Przepisy Dieta Ketogeniczna | Dieta Keto

SAŁATKA Z WĘDZONYM PSTRĄGIEM I SEREM BLUE

SAŁATKA Z WĘDZONYM PSTRĄGIEM I SEREM BLUE

SKŁADNIKI

  • MIX SAŁAT 120 G
  • POMIDOR CZERWONY 200 G
  • CEBULA CZERWONA 50 G
  • WĘDZONY PSTRĄG 100 G
  • SER BLUE 100 G
  • OLIWA 50 G
  • PRZYPRAWY: SOK Z CYTRYNY, ERYTROL, CZOSNEK, SÓL, PIEPRZ

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  1. Warzywa pokroić wedle uznania, wymieszać z sosem sałatkowym: oliwa, sok z cytryny lub ocet balsamiczny, sól, pieprz, erytrytol.
  2. Górę sałatki posypać rozdrobnionym wędzonym pstrągiem i pokrojonym w kostkę serem blue.
  3. Całość posypać ulubionymi orzechami lub nasionami słonecznika.

LICZBA PORCJI: 2

CZAS PRZYGOTOWANIA: 20 minut

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA PORCJI: 668 kcal

MAKROSKŁADNIKI PORCJI: B: 28.8 g; T: 59.8 g; W: 12.9 g

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments