Przepisy Dieta Ketogeniczna | Dieta Keto

ŁOSOŚ ZE SZPARAGAMI

ŁOSOŚ ZE SZPARAGAMI

SKŁADNIKI

  • FILET Z ŁOSOSIA ZE SKÓRĄ 200 G
  • SZPARAGI 240 G
  • MASŁO 30 G
  • PRZYPRAWY: SÓL, PIEPRZ, SOK Z CYTRYNY, CZOSNEK

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  1. Oczyścić zielone szparagi, delikatnie ścinając zdrewniałe końcówki. Można je obrać za pomocą obieraczki do warzyw.
  2. Rybę przyprawić solą, pieprzem, ulubionymi ziołami i sokiem z cytryny.
  3. Szparagi i rybę ułożyć na papierze do pieczenia, ułożyć plastry masła i piec ok. 30 min w temp. 200-220 C.

LICZBA PORCJI: 1

CZAS PRZYGOTOWANIA: 20 minut

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA PORCJI: 694 kcal

MAKROSKŁADNIKI PORCJI: B: 47 g; T: 51.5 g; W: 12.6 g

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments