SKŁADNIKI
- PAPRYKA CZERWONA 230 G
- PAPRYKA ŻÓŁTA 230 G
- PAPRYKA ZIELONA 150 G
- PIECZARKI 250 G
- CUKINIA 600 G
- CEBULA CZERWONA 100 G
- POMIDORY W PUSZCE 240 G
- KIEŁBASA FOBREJ JAKOŚCI 425 G
- OLEJ KOKOSOWY 20 G
- MASŁO 100 G
- PRZYPRAWY
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
- Warzywa umyć i pokroić w dużą kostkę.
- Kiełbasę pokroić w plasterki i podsmażyć w rondelku.
- Dodać warzywa i wszystko razem dusić, Kiedy warzywa będą al dente dodać pomidory z puszki.
- Przyprawić sosem sojowy, majerankiem, liściem laurowy, zielem angielskim, papryką wędzoną.
- Na koniec dodać masło.
LICZBA PORCJI: 6
CZAS PRZYGOTOWANIA: 60 minut
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA PORCJI: 363 kcal
MAKROSKŁADNIKI PORCJI: B: 17.0 g; T: 28.4 g; W: 13.3 g