SKŁADNIKI
- CAMEMBERT 120 G
- MIX SAŁAT 30 G
- POMIDORKI KOKTAJLOWE 100 G
- CEBULA CZEWONA 250 G
- OLIWKI ZIELONE 70 G
- OLIWA 30 G
- OCET BALSAMICZNY 10 G
- CZOSNEK 5 G
- MUSZTARDA 20 G
- PRZYPRAWY
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
- Ser najlepiej zakupić w drewnianym koszyczku, włożyć do piekarnika i piec przez 15-20 min. w temp 180 C.
- W międzyczasie poszarpać sałaty i pokroić dowolnie warzywa.
- Przygotować sos: wymieszać oliwę z octem balsamicznym, dodać musztardę francuską, czosnek, sól, pieprz, erytrytol, ulubione zioła.
- Ser ułożyć na środku talerza, wokół ułożyć warzywa i polać je sosem.
LICZBA PORCJI: 1
CZAS PRZYGOTOWANIA: 30 minut
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA PORCJI: 771 kcal
MAKROSKŁADNIKI PORCJI: B: 27.4 g; T: 71.3 g; W: 10.6 g