SAŁATKA Z SELERA I TUŃCZYKA

SAŁATKA Z SELERA I TUŃCZYKA

SKŁADNIKI

  • SELER KONSERWOWY 300 G
  • KUKURYDZA KONSERWOWA 100 G
  • JAJKO 4 SZT.
  • TUŃCZYK W OLEJU 120 G
  • MAJONEZ 50 G
  • SZCZYPIOREK 15 G
  • PRZYPRAWY: SÓL, PIEPRZ

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1. Seler, kukurydzę i tuńczyka odsączyć, jajka ugotować na twardo, szczypiorek posiekać.

2. Wymieszać wszystkie składniki, dodać majonez, przyprawić solą i pieprzem.

LICZBA PORCJI: 2

CZAS PRZYGOTOWANIA: 25 minut

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA PORCJI: 521 kcal

MAKROSKŁADNIKI PORCJI: B: 35 g; T: 34.7 g; W: 19.1 g

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *