ROLADKI Z GRILLOWANEJ CUKINII

ROLADKI Z GRILLOWANEJ CUKINII

SKŁADNIKI

  • CUKINIA 600 G
  • SER ŻÓŁTY 90 G
  • SZYNKA 90 G
  • SEREK ŚMIETANKOWY 100 G

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  1. Cukinię pokroić wzdłuż na długie paski – „języczki” a następnie je podgrillować i wystudzić.
  2. Każdy języczek posmarować serkiem, następnie ułożyć ser żółty i szynkę.
  3. Zwinąć roladkę i spiąć przy użyciu wykałaczki.

LICZBA PORCJI: 2

CZAS PRZYGOTOWANIA: 30 minut

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA PORCJI: 383 kcal

MAKROSKŁADNIKI PORCJI: B: 27.2 g; T: 25.6 g; W: 12.1g

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments