keto rafaello

keto rafaello

SKŁADNIKI

  • WIÓRKI KOKOSOWE 100 G
  • ŚMIETANKA KOKOSWA 50 G
  • ERYTRYTOL 30- 40 G
  • SEREK MASCARPONE 100 G
  • AROMAT WANILIOWY DO SMAKU

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1. Wymieszać wszystkie składniki w misce i odstawić na 2 h do lodówki.

2. Z powstałej masy formować kulki w kształcie rafaello, środek nadziewając każdą migdałem.

3. Obtaczać w wiórkach kokosowych i wstawić do lodówki. Podawać schłodzone.

LICZBA PORCJI: 4

CZAS PRZYGOTOWANIA: 15 minut

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA PORCJI: 316 kcal

MAKROSKŁADNIKI PORCJI: B: 2.66 g; T: 31.9 g; W: 7,75 g

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *