KETO CHEESEBURGER

KETO CHEESEBURGER

SKŁADNIKI

  • SAŁATA LODOWA 80 G
  • KARKÓWKA WOŁOWA 200 G
  • JAJKO 30 G
  • OLEJ KOKOSOWY 10 G
  • OGÓREK KISZONY 60 G
  • POMIDOR CZERWONY 60 G
  • SER CHEDDAR 20 G
  • MAJONEZ 20 G
  • KETCHUP KOTLIN 60 % MNIEJ KALORII 15 G

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  1. Zmieloną wołowinę wymieszać z przyprawami i jajkiem, uformować kotlet – burgera – i podsmażyć lub podgrillować.
  2. Na liściu sałaty ułożyć mięso, następnie ser żółty, majonez, ketchup i pokrojone warzywa. Zawinąć drugim liściem sałaty. Można pomóc sobie długą wykałaczką

LICZBA PORCJI: 1

CZAS PRZYGOTOWANIA: 25 minut

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA PORCJI: 820 kcal

MAKROSKŁADNIKI PORCJI: B: 48.4 g; T: 65.1 g; W: 7.83 g

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments