BUKIET PIECZONYCH WARZYW

BUKIET PIECZONYCH WARZYW

SKŁADNIKI

  • CUKINIA 600 G
  • POMIDORKI KOKTAJLOWE 100 G
  • CEBULA CZERWONA 50 G
  • CEBULA BIAŁA 50 G
  • PAPRYKA CZERWONA 230 G
  • OLEJ Z AWOKADO 50 G
  • SÓL, PIEPRZ, CZOSNEK GRANULOWANY, PAPRYKA WĘDZONA, OREGANO

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  1. Warzywa pokroić i wymieszać z przyprawami.
  2. Blachę wyłożyć papierem do pieczenie, wyłożyć warzywa i polać olejem,
  3. Piec przez 30-40 minut w temp 200 C.

LICZBA PORCJI: 2

CZAS PRZYGOTOWANIA: 45 minut

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA PORCJI: 332 kcal MAKROSKŁADNIKI PORCJI: B: 6.02 g; T: 26.4 g; W: 21.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments