SKŁADNIKI PIERŚ Z KURCZAKA 100 G AWOKADO 70 G NASIONA…

Czytaj dalej

SKŁADNIKI PIERŚ Z KURCZAKA 300 G SER ŻÓŁTY NP. GOUDA…

Czytaj dalej

SKŁADNIKI ŻÓŁTA MOZZARELLA 125 G PIERŚ Z KURCZAKA 50 G…

Czytaj dalej

SKŁADNIKI DOWOLNA RYBA, U MNIE ŁOSOŚ 400 G PASSATA POMIDOROWA…

Czytaj dalej

SKŁADNIKI SCHAB 350 G MIGDAŁY 50 G JAJKO 60 G…

Czytaj dalej

SKŁADNIKI FILET Z ŁOSOSIA 200 G ŚMIETANKA 36 % 100…

Czytaj dalej

SKŁADNIKI NA KOTLECIKI PIERŚ Z KURCZAKA 400 G SER GOUDA…

Czytaj dalej

SKŁADNIKI • SER MOZZARELLA ŻÓŁTY – 300 G • MĄKA MIGDAŁOW LUB KOKOSOWA 40 G • JAJKO 1 SZT. • KONCENTRAT POMIDOROWY 30 G • SZYNKA 30 G • PIECZARKI 60 G • RUKOLA 40 G • POMIDORKI KOKTAJLOWE 120 • PRZYPRAWY: SÓL, PIEPRZ, CZOSNEK, OREGANO SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Ser (ok 300 g) zetrzeć na tarce o grubych oczkach, podzielić na dwie części: 200 g i 100 g. 2. 200 g mozzarelli wymieszać na sucho w miseczce z mąką migdałową lub kokosową. Roztopić w mikrofalówce (ok. 1 minuty) lub za pomocą tzw. kąpieli wodnej. Do masy wbić jajko i intensywnie wymieszać wszystkie składniki. 3. Wyłożyć na blachę z papierem do pieczenia i nadać kształt spodu pizzy. Piec przez 15 - 20 min w temp. 200 C. 4. Wyjąć z piekarnika, posmarować sosem pomidorowym (koncentrat pomidorowy + woda + sól/pieprz/czosnek/oregano), posypać resztą sera (100 g), ułożyć ulubione składniki (szynka, pokrojone pieczarki). 5. Włożyć do piekarnika - wybrać funkcję "grzanie góry" i piec jeszcze chwilkę do roztopienia sera i przyrumienienia składników. 6. Podawać z rukolą i pokrojonymi pomidorkami koktajlowymi.

SKŁADNIKI SER MOZZARELLA ŻÓŁTY – 300 G MĄKA MIGDAŁOW LUB…

Czytaj dalej

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Brokuły podzielić na mniejsze różyczki, ugotować w…

Czytaj dalej

SKŁADNIKI PSTRĄG 230 G (SZTUKA) MASŁO 40 G CZOSNEK 5…

Czytaj dalej

20/95